Financiranje uz jamstvo
HAMAG-BICRO-a za ruralni razvoj


Financiranje uz jamstvo HAMAG-BICRO-a za ruralni razvoj

Pojedinačna jamstva za ruralni razvoj za
mikro, male i srednje poduzetnike

Erste Leasing i HAMAG-BICRO (Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije) potpisali su sporazum o pojedinačnim jamstvima sufinanciran iz sredstava Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) u okviru programa Pojedinačna jamstva za ruralni razvoj. Program se realizira u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR).

Pojedinačna jamstva za ruralni razvoj namijenjena su mikro, malim i srednjim poduzetnicima u poljoprivrednom, prerađivačkom i šumarskom sektoru, kojima HAMAG-BICRO omogućava jamstvo za pokriće dijela glavnice financiranja koje odobrava Erste Leasing.

Pojedinačna jamstva za ruralni razvoj za financiranje leasingom moguća su za namjenska ulaganja u provedbenom smislu za cijeli teritorij Republike Hrvatske, osim urbanih središta gradova Zagreb, Osijek, Rijeka i Split.

Uvjeti definirani za financiranja uz jamstvo:

* konačni financijski parametri definiraju se ponudom i odobrenjem financiranja te ugovorom o leasingu.

Detaljne informacije o pojedinačnim jamstvima te pripadajućim mjerama potražite u nastavku.
Erste Leasing sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u sklopu Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. – Europa ulaže u ruralna područja. 


Više detalja o samom jamstvenom programu, kao i potrebnoj dokumentaciji za jamstvo, možete pronaći na stranici HAMAG-BICRO-a.

Pošaljite nam upit!

Obratite nam se s punim povjerenjem. Naše prodajno osoblje javit će vam se u najkraćem mogućem roku.