3asy Ride: sloboda na dva kotača

Ako uživate u neposrednom dodiru s prirodom i slobodi na dva kotača, a važni su vam udobnost i sigurnost u vožnji, u suradnji s partnerom Tomić & Co. pripremili smo odličnu ponudu financiranja novih motora BMW uz akcijske uvjete. Promotivna ponuda vrijedi za motocikle isporučene do 30.9.2024. Preporuka je sklapanje polica osiguranja u skladu s dogovorenim uvjetima osiguranja kod osiguravatelja Allianz Zagreb, uz posredovanje agencije TOMIĆ & Co. Zastupanje u osiguranju d.o.o.

Ključne informacije

Trajanje leasinga

3-5 godina*

Fiksna kamatna stopa

5,99%

Trošak obrade ugovora

0,00%

Partner Tomić & Co. zadržava pravo odabira motora koji se uključuju u akciju 3asy Ride i kod takve vrste financiranja potrebno je u cijenu uključiti produženu garanciju na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

*Financijskim leasingom, uz mjesečnu otplatu, 33% učešća i predefinirane ostatke vrijednosti ovisno o trajanju leasinga.

Efektivna kamatna stopa (EKS) iskazuje se za fizičke osobe kod financiranja financijskim leasingom.

U skladu s pozitivnim zakonskim odredbama i metodologijom izračuna kamatne stope, obaveza je u izračun EKS-a uključiti sve troškove koje davatelj leasinga uvjetuje primatelju leasinga (fizičkoj osobi) prilikom sklapanja ugovora o financijskom leasingu. Po odabiru modela motora i financiranja, izradit će se ponuda financiranja unutar koje će biti iskazan podatak o EKS-u.

Pošaljite nam upit!

Obratite nam se s punim povjerenjem. Naše prodajno osoblje javit će vam se u najkraćem mogućem roku.

 

Atraktivni modeli financiranja BMW vozila

Odvezite novi MINI uz MAXI užitak

Akcijski modeli financiranja KIA vozila