O nama

Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. (dalje: Erste Leasing) osnovan je u veljači 1997. godine, kada je i započeo s operativnim djelovanjem na hrvatskom tržištu.

Vlasnička struktura je sljedeća:

Erste Leasing je osnovan u Zagrebu, gdje je i danas sjedište tvrtke, a nakon višegodišnjeg poslovanja na hrvatskom tržištu, danas je jedno od najvećih leasing društava s poslovnim jedinicama u svim većim gradovima Republike Hrvatske. Djelatnost leasinga u Hrvatskoj je pod nadzorom Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa). Temeljni su ciljevi Hanfe promicanje i očuvanje stabilnosti financijskog sustava i nadzor zakonitosti poslovanja subjekata nadzora, a u ostvarivanju svojih ciljeva Hanfa se rukovodi načelima transparentnosti, izgradnje povjerenja među sudionicima financijskih tržišta i izvješćivanja potrošača.

Vizija i misija

Naša vizija je biti vodeća leasing tvrtka u Hrvatskoj te doprinijeti uspjehu Steiermärkische Sparkasse&Erste Bank grupe.

 


 

Misija nam je profitabilnošću i ukupnim rastom mjeriti svoj uspjeh i stvaranje novih poslovnih vrijednosti kroz prepoznavanje potreba klijenata i formiranje novih proizvoda i usluga u skladu s našim motom - vaš uspjeh naša je budućnost.

 

Naša usluga

Vaš uspjeh - naša je budućnost

Uz bogato međunarodno iskustvo, financijsku snagu vlasnika te know how na području financijskih usluga, naša strategija je da svakodnevno nastojimo klijentima pružati moderne i njihovim potrebama prilagođene financijske proizvode uz izvrstan servis.

Dođite s povjerenjem

Korisnici naših usluga su mnoga državna i javna poduzeća, privatne tvrtke, obrtnici te građanstvo.

Što financiramo?


Osobna i laka dostavna vozila


Motori


Gospodarska vozila


Strojevi i oprema


Plovila

Odgovornost

Erste Leasing je tvrtka odgovorna za ukupno poslovanje u Hrvatskoj, za sve klijente, zaposlenike kao i za banke i društva partnere - Steiermärkische Bank und Sparkassen AG i Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Suradnja

Kao jedna od prvih leasing tvrtki na hrvatskom tržištu, Erste Leasing je potpuni autoritet za financiranje putem leasinga u Hrvatskoj, te nam se s povjerenjem obraćaju državne institucije, velika, mala i srednja poduzeća, kao i privatne osobe.
Svakom klijentu nudimo rješenja primjerena njegovim potrebama, te težimo ravnopravnoj suradnji i dugoročnom partnerskom odnosu.

Sigurnost

Stabilan rast i razvoj, te stručnosti i profesionalnost naših djelatnika, odlučujući su čimbenici uspjeha. Paleta proizvoda i modela prilagođena je korisnicima, no svakom klijentu nudimo i pojedinačna rješenja, prilagođena upravo njegovim specifičnim potrebama.

Povjerenje

Poslovična profesionalnost i ljubaznost naših zaposlenika zasniva se na transparentnim uvjetima poslovanja koji omogućuju otvorenu i iskrenu komunikaciju.

Odvažnost

Dobre ideje naizgled su lako ostvarive ako imate pravog partnera koji je dovoljno odvažan pružiti vam mogućnosti za provedbu istih. Erste Leasing je i sam izrastao iz jedne takve ideje, te zato za njih imamo sluha.