Akcijski modeli financiranja
vozila Honda

Nudimo posebne akcijske modele financiranja u suradnji s partnerom Ruting d.o.o. kao generalnim zastupnikom automobilske marke Honda.

Ponuda vrijedi za vozila marke Honda iz prodajnog programa generalnog zastupnika kao i ovlaštenih partnera iz prodajne mreže koju čine:

Kamatna stopa već od 0% ovisno o modelu financiranja.

Financiranje moguće godišnjom otplatom na 12 ili 24 mjeseca ili mjesečnom otplatom od 36 do 60 mjeseci.

Akcijski uvjeti vrijede do 30.6.2021. za vozila koja partner uključi u akciju te ih nije moguće kombinirati s ostalim akcijama partnera i/ili Erste Leasinga.

Osim izdvojenih ponuda možete dogovoriti i druge modele financiranja, a sve prema vašim željama i mogućnostima. Financiranje se odobrava na rok otplate od 12 do 84 mjeseca.

Do leasinga – brzo i digitalno

Erste Leasing omogućuje vam da brzo, transparentno i jednostavno započnete proces ugovaranja leasinga online, a zatim ga zaključite kratkim posjetom poslovnici.

Kalkulator

Koristeći kalkulator, simulirajte kako može izgledati vaša otplata. Kalkulatorom nije moguće izračunati akcijske i posebne ponude. 

Upit za dodatne informacije

Ako trebate detaljnije informacije ili želite zatražiti informativnu ponudu, ispunite upit.
 

Online zahtjev

Ispunite zahtjev, priložite potrebnu dokumentaciju i pošaljite na odobrenje. Online zahtjev dostupan je samo fizičkim osobama.

Ugovor

Nakon odobrenja zahtjeva, ostaje vam samo posjetiti nas u poslovnici i potpisati ugovor o leasingu.