PREJAKA FORD AKCIJA!

Bez početnih davanja i troškova obrade

3, 2, 1... 0% UČEŠĆA!

Neke ponude se ne propuštaju!

Iskoristite mogućnost financiranja bez početnih davanja te neviđene Ford popuste za osobna vozila u suradnji s partnerom Grand Dalewest d.o.o. kao generalnim uvoznikom Ford vozila u Republici Hrvatskoj. Ponuda je dostupna u svim Ford prodajnim salonima.

Želite voziti novi Ford?

FORD PUMA TITANIUM

već od 1.754 kn/mj*

FORD KUGA TITANIUM
već od 2.160 kn/mj*

FORD FOCUS
već od 1.728 kn/mj*

FORD ECOSPORT
već od 1.431 kn/mj*

FORD FIESTA
već od 1.143 kn/mj*

*Izračun mjesečnog obroka je informativan i izražen u kunama, za financiranje operativnim leasingom, a bazira se na roku otplate od 60 mjeseci, bez učešća, uz ugovoreni ostatak vrijednosti, ovisno o modelu i izvedbi vozila te uz ograničenje kilometraže do 16.000 km.
Leasing se ugovara u eurima, dok je plaćanje u kunama obračunato po prodajnom tečaju Erste banke. Erste Leasing neovisno o Grand Dalewestu d.o.o., kao generalnom uvozniku Ford vozila u Republici Hrvatskoj (Ford Hrvatska), procjenjuje kreditnu sposobnost podnositelja zahtjeva za financiranje. Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora. Konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za detaljan izračun leasing ponude, slobodno se obratite s povjerenjem.

Slike vozila su ilustrativnog karaktera.  

Znamo da želite voziti Ford!

A uz operativni leasing s najpovoljnijim mjesečnim obrokom te učešće i trošak obrade već od 0,00% to više nije samo neostvarena želja. Pretvorite svoje želje u stvarnost!

Operativnim leasingom možete financirati i Ford laka komercijalna vozila Connect, Custom i Transit na period do 60 mjeseci, bez ili uz početna davanja te uz ugovoreni ostatak vrijednosti i ograničenje kilometraže na 36.000 km/godišnje.

Akcijski uvjeti financiranja Ford vozila vrijede za vozila koja partner uključi u akciju te ih nije moguće kombinirati s ostalim akcijama partnera i/ili Erste Leasinga.

Akcija traje do isteka zaliha ili do prekida akcije.

Do leasinga – brzo i digitalno

Erste Leasing omogućuje vam da brzo, transparentno i jednostavno započnete proces ugovaranja leasinga online, a zatim ga zaključite kratkim posjetom poslovnici.

Kalkulator

Koristeći kalkulator, simulirajte kako može izgledati vaša otplata. Kalkulatorom nije moguće izračunati akcijske i posebne ponude. 

Upit za dodatne informacije

Ako trebate detaljnije informacije ili želite zatražiti informativnu ponudu, ispunite upit.
 

Online zahtjev

Ispunite zahtjev, priložite potrebnu dokumentaciju i pošaljite na odobrenje. Online zahtjev dostupan je samo fizičkim osobama.

Ugovor

Nakon odobrenja zahtjeva, ostaje vam samo posjetiti nas u poslovnici i potpisati ugovor o leasingu.